Where precious moments were first created

Our Story

De inspiratie voor het oprichten van een exclusieve Business Club kwam ruim veertig jaar geleden toen Karel van Eerd tijdens een vakantie in Schotland voor het eerst in aanraking kwam met de golfsport, een prachtig middel om het zakelijk netwerk te faciliteren en te stimuleren. Deze ervaring legde de kiem voor het idee een eigen baan te beginnen. Een plek voor topondernemers, waar men samenkomt om te netwerken en relaties op te bouwen.

Na lang zoeken kreeg Karel van Eerd in de jaren negentig de mogelijkheid zijn plannen te realiseren in Nistelrode en richtte Company Club ‘De Hooge Vorssel’ op. Om het een goede business baan te maken stond kwaliteit hierbij voorop. ‘’Ik wilde een perfecte baan die optimaal onderhouden werd, een hele goede keuken én een sfeervolle clubvilla”, en zo geschiedde.

In 2014 werd De Hooge Vorrsel omgetoverd tot The Duke Business Club. De plek zoals wij deze allemaal kennen.

Enjoy Exclusive Facilities

The Duke Membership

The Duke Club is een club van ondernemers, voor ondernemers.
Het is een Members-only Business Club, waar enkel bedrijven zich bij kunnen aansluiten. The Duke is een omgeving waar zij met elkaar zaken kunnen doen, en waar ze hun zakelijke relaties mee naartoe kunnen nemen binnen een ongedwongen ambiance.

Members hebben het voorrecht gebruik te maken van de accommodatie en de faciliteiten die The Duke Club biedt. Denk hierbij aan The Duke Suites, moderne vergaderruimtes en boardrooms –inclusief een grote conferentiezaal- en culinaire inspanningen op topniveau. En natuurlijk de 18-holes Championship Course, waar u met één middag golfen meer te weten komt over uw zakelijke partner dan dat u binnen 10 jaren zult doen op de werkvloer.

Een membership bij The Duke Club is een cadeau aan uzelf als ondernemer en een waardevolle investering in uw bedrijf.

Corporate Golf

Club

Neem contact op

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in en verstuur uw bericht aan The Duke Club. Ons team neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.