The Whiskeyroom

Enjoy Exclusive Facilities

The Duke Membership

The Duke Club is een club van ondernemers, voor ondernemers.
Het is een Members-only Business Club, waar enkel bedrijven zich bij kunnen aansluiten. The Duke is een omgeving waar zij met elkaar zaken kunnen doen, en waar ze hun zakelijke relaties mee naartoe kunnen nemen binnen een ongedwongen ambiance.

Members hebben het voorrecht gebruik te maken van de accommodatie en de faciliteiten die The Duke Club biedt. Denk hierbij aan The Duke Suites, moderne vergaderruimtes en boardrooms –inclusief een grote conferentiezaal- en culinaire inspanningen op topniveau. En natuurlijk de 18-holes Championship Course, waar u met één middag golfen meer te weten komt over uw zakelijke partner dan dat u binnen 10 jaren zult doen op de werkvloer.

Een membership bij The Duke Club is een cadeau aan uzelf als ondernemer en een waardevolle investering in uw bedrijf.

Corporate Golf

Club

The Duke Events & Experiences

Experiences for
a lifetime

The Duke Club is, net als zijn members, voortdurend op zoek naar mooie businesskansen, nieuwe initiatieven en vruchtbare samenwerkingen. De constante verbreding van de dienstverlening heeft als doel de geboden beleving te verfijnen en te verrijken. Niet alleen door de golfbaan, maar ook door het restaurant, evenementen en de conferentiezalen levert The Duke Club een waardevolle bijdrage aan het verstevigen van de business van de members.

The Duke Club heeft diverse vertakkingen die passen bij uw interesse of lifestyle. Laat u verrassen door The Duke Experience Club, een plek waar reisliefhebbers van hoog niveau elkaar ontmoeten. Of The Duke Health Club waar we samen gaan kijken naar de meest passende leefstijl, want meedoen in de top van de zakenwereld is ook topsport.

SUITES

The Wellington