Restaurant The Charles

Een complete
avond uit

Restaurant The Charles is een vernieuwd concept, waarbij persoonlijke benadering en interactie met gasten centraal staan, ondersteund met exquis dineren en mooie wijnen

The Charles heeft een eigen, toegewijd keukenteam. Jack Blackwell is onder de vleugels van SVH Meester-kok Alain Alders, verantwoordelijk voor de culinaire beleving. Gezien Alain’s jarenlange ervaring op Michelinster-niveau, staat u een verrassende en ongekend hoogwaardige culinaire beleving te wachten. Luuk Egelmeer vertegenwoordigt met zijn wijnkennis het gastheerschap en de totale gastronomische beleving van The Charles. Laat u verrassen en geniet van het speciaal voor u samengestelde diner met de mooiste en meest verfijnde ingrediënten.

The Charles is bekroond met veertien punten in de Gault&Millau-gids. Een eervolle vermeldingen die de creativiteit en het serviceniveau van ons keukenteam weerspiegelen. De belofte: The Charles biedt een complete culinaire avond uit.

Ons vernieuwd concept

Restaurant The Charles

Het ultieme kerstgevoel

Bij restaurant The Charles

De keukenbrigade van The Charles neemt u de laatste weken van het jaar graag mee op een culinaire reis vol verrassingen. Voor kerstavond en eerste kerstdag stelde ze, onder de bevlogen leiding van chef Alain Alders, een hartverwarmend menu samen. Puttend uit al het moois dat het winterseizoen te bieden heeft. Gang voor gang is gemaakt om ieders smaakpapillen in vervoering te brengen. Ook die van jonge generaties bourgondiërs binnen een gezin. Schuift u bij ons aan?