Head Professional Houcine Zioui

“Een baan met mooie verrassingen.”

Explore the Possibilities

Let's play Golf

The Duke Club Golf Academy biedt de beginnende en gevorderde golfers de juiste handvatten en didactische vaardigheden om zich verder te bekwamen in de golfsport. In alle gevallen zijn de golflessen ‘custom made’ en dus volledig afgestemd op de individuele kwaliteiten, mogelijkheden en doelstellingen van de speler.

The Duke Club organiseert meerdere competities om gedurende het golfseizoen onderlinge zakelijke contacten te onderhouden en te versterken. Het is het grootste zakelijk netwerkevenement van The Duke Club. Daarnaast krijgen Members de mogelijkheid om een ‘Corporate Golf Event’ te organiseren voor hun beste relaties. Tijdens deze dag wordt de gehele baan gereserveerd voor een exclusief bedrijfsevent.

The Duke Greenkeeping

Onzichtbaar vakmanschap voor tees, greens en fairways

Alles valt en staat met het gras. Daarom draagt een gespecialiseerd tienkoppig team van greenkeepers zeven dagen per week op ambachtelijke wijze zorg voor de kwaliteit en vitaliteit van de baan. Van het maaien en beluchten tot het reguleren van de water- en voedingshuishouding. En bij The Duke Club heeft de golfer altijd voorrang: de greenkeepers zijn de stille kracht in de baan.