Head Professional Houcine Zioui

“Een baan met mooie verrassingen.”

Explore the Possibilities

Let's play Golf

The Duke Club Golf Academy biedt de beginnende en gevorderde golfers de juiste handvatten en didactische vaardigheden om zich verder te bekwamen in de golfsport. In alle gevallen zijn de golflessen ‘custom made’ en dus volledig afgestemd op de individuele kwaliteiten, mogelijkheden en doelstellingen van de speler.

The Duke Club organiseert meerdere competities om gedurende het golfseizoen onderlinge zakelijke contacten te onderhouden en te versterken. Het is het grootste zakelijk netwerkevenement van The Duke Club. Daarnaast krijgen Members de mogelijkheid om een ‘Corporate Golf Event’ te organiseren voor hun beste relaties. Tijdens deze dag wordt de gehele baan gereserveerd voor een exclusief bedrijfsevent.

Meer informatie

Nieuw bij The Duke Club

TrackMan Range

Vanaf medio maart ’24 is TrackMan Range beschikbaar Bij The Duke Club. TrackMan Range is een flexibele golfbaltracking oplossing met bewezen technologie en de beste Virtual Golf, Practice en Entertainment software in de branche. Voor The Duke Club is het een toegangspoort om Members nieuwe mogelijkheden te bieden in interactieve ervaring. U als speler staat op het punt om een geheel nieuwe manier te ervaren om te oefenen, te spelen en plezier te hebben. TrackMan Range is geschikt voor ieder vaardigheidsniveau en biedt u een feedback- en gegevensgestuurde ervaring waardoor oefenen aanvoelt als een spel. TrackMan Range is technologie en entertainment van een hoger niveau.

The Duke Greenkeeping

Onzichtbaar vakmanschap voor tees, greens en fairways

Alles valt en staat met het gras. Daarom draagt een gespecialiseerd tienkoppig team van greenkeepers zeven dagen per week op ambachtelijke wijze zorg voor de kwaliteit en vitaliteit van de baan. Van het maaien en beluchten tot het reguleren van de water- en voedingshuishouding. En bij The Duke Club heeft de golfer altijd voorrang: de greenkeepers zijn de stille kracht in de baan.