Ontdek de mogelijkheden

Ontdek de grenzeloze wereld van golfplezier met TrackMan Range, waar de verfijnde sporttechnologie van TrackMan Range samensmelt met virtueel entertainment! Met TrackMan Range ervaart u een ongeëvenaarde golfervaringen, waar u de mogelijkheid heeft om op beroemde golfbanen van over de hele wereld te spelen, zonder The Duke Club te verlaten. Ook de golfcourse van The Duke Club is ingemeten, waardoor deze zowel op onze Driving Range als op andere golfbanen te spelen is.

Daarnaast zijn er ook verschillende spellen beschikbaar, zoals ‘BullsEye’, ‘Hit it!’ en ‘Capture the flag’. Individueel of met vrienden geniet u van competitieve spellen die de spanning van het echte golf nabootsen, terwijl de geavanceerde trackingtechnologie van TrackMan elke slag analyseert.

Download de TrackMan Range app

Om gebruik te kunnen maken van het systeem dient u eerst de TrackMan app te downloaden op uw smartphone en te registreren. De TrackMan app geeft u toegang tot een wereld van golfplezier en verbeterde prestaties! Deze gebruiksvriendelijke app tilt uw golfervaring naar hoger niveau. Naast dat u toegang krijgt tot de TrackMan Range kunt u ook uw persoonlijke statistieken bijhouden.