Deel uw passie voor de golfsport met uw (klein)kinderen. Maak ze The Duke Rising Star. Dan hebben ze onbeperkt en gratis toegang tot onze oefenfaciliteiten en de golfbaan. Voor dat laatste hebben ze uiteraard wel een baanpermissie nodig. The Duke Rising Star worden is mogelijk voor jeugd tot en met 21 jaar. Daarnaast hebben we voor jonge members diverse trainingsmogelijkheden.

Uitgebreid jeugdprogramma

Het uitgebreide jeugdprogramma voor The Duke Rising Stars is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 21 jaar. Het loopt van maart tot en met december en bestaat uit 18 trainingen in kleine groepen op zondagochtenden en -middagen buiten de schoolvakanties. De lessen helpen Rising Stars hun baanpermissie te halen. Ze werken aan hun techniek, leren de golfregels en door te oefenen op de Championship Course halen ze ook hun handicap. Naast de lessen zijn er regelmatig fun-wedstrijden en uitstapjes. Spelenderwijs leren kinderen zo ook de kinderen van andere members beter kennen.

Kort lesprogramma

Is een compleet jaarprogramma wat veel van het goede? Kies voor het Youth Golf Package. Spelend op de Practice Facility leren we uw (klein)kinderen dan in vijf lessen van een uur alle basisslagen. U kunt de lessen inplannen via de Guest Service, bij golfprofessionals Patrick Gorreê en Marcella van der Bom. Hebben uw (klein)kinderen al wat golfervaring? Dan stemt de golfprofessional de inhoud van de lessen hierop af.

SNAG clinic voor de allerkleinsten

Kinderen van 5 tot en met 10 jaar kunnen bij The Duke Club een SNAG clinic (Starting New At Golf) volgen. Gratis en vrijblijvend. Ze worden gegeven door onze golfprofessionals. Er wordt gespeeld met speciaal junior materiaal en gekleurde ballen. We oefenen spelenderwijs en doen allerlei spelletjes waardoor kinderen de baan enthousiast verlaten.

Proeflessen
Ziet u in uw (klein)kind een Rising Star? Ze inschrijven voor een trainingsprogramma kan via de Guest Service of een van onze golfprofessionals. Wilt u ze graag eerst een proefles laten volgen? Ook dat kan en het is te regelen op dezelfde manier.

Lees hier alle event- en lesdatums