Your Smile, Our happiness

Suite Arrangementen

Bij aankomst wordt u ontvangen met
een welkomstdrankje & appetizer.

Indien gewenst heeft u toegang tot de 18-holes Championship Golf Course inclusief buggy, daarnaast heeft u de keuze uit verschillende exclusieve activiteiten bij The Duke Club waaronder whiskey tasting, private golf lessen, of een yoga retreat.

Na een ontspannen middag, wordt de dag afgesloten met een exclusief diner du Chef en een drietal amuses. Inclusief wijn arrangement. U sluit uw verblijf af met een heerlijke Duke Breakfast en een luxe verzorgingspakket van Rituals.

Een overnachting in The Duke Suites is inclusief 24/7 butler service & vrij verbruik van de king-size minibar inclusief champagne. Daarnaast wordt van te voren met u een dekbed, matras en kussen menu gedeeld voor optimaal comfort tijdens uw verblijf.

Exclusieve Arrangementen

Ontdekken

Hotel Policies

FAQ

Book your stay

Contact us

Taste the difference

Een complete
avond uit

Het culinaire aanbod van The Duke Club is een belangrijke pijler in het totaalconcept. De absolute top is het credo, zoals onze gasten begeren. Het keukenteam van The Duke Club wordt geleid door chef-kok Remco Kenkens. Hij ontwikkelde een gastronomische visie waarin de onderscheidende filosofie, kwaliteiten en waarden van The Duke Club versmelten met zijn jarenlange ervaring
als Chef op het hoogste niveau.

Ervaar tijdens uw verblijf zijn culinaire meesterwerken. Uiteraard begeleid door perfect passende wijnen van onze extensieve wijnkaart.

Culinaire Symfonie

ONTDEKKEN

Ontdek de omgeving

Destination Guide

De beste manier om Noord-Brabant te ontdekken is om erop uit te gaan. In de omgeving van The Duke Club is genoeg te beleven. Geniet van een wandeling in oer-natuurgebied de Maashorst of bezoek een van de statige kastelen. Heeft u meer zin in een dagje winkelen of bijvoorbeeld een museumbezoek? De middeleeuwse stad
s’-Hertogenbosch kunt u binnen slechts 20 minuten al bereiken.

Ontdek de omgeving

Nationaal park de Maashorst

ONTDEKKEN

Kasteel Heeswijk

ONTDEKKEN