Download The Duke App

Om de app te downloaden volgt hier een stappenplan:

 

 

  1. U gaat op uw smartphone of tablet naar App Store voor IOS gebruikers en naar Google Play voor Android gebruikers
  2. U typt hier ‘The Duke Club Business App’. De app heeft het volgende symbool:
  3. Wanneer u de app gedownload heeft, ziet u deze in uw beginscherm staan
  4. U opent de app en komt op het inlogscherm:

    Hier kunt u inloggen met uw gegevens die u in de loop van deze week ontvangt. Deze bestaan uit uw gebruikersnaam, dat is het mailadres wat bij ons bekend is, en een wachtwoord wat voor u aangemaakt wordt
  5. Door op uw eigen naam te klikken in de app, kunt u nu uw profiel verder aanvullen met uw profielfoto en contactgegevens
  6. Via de app kunt u vervolgens gebruik maken van alle opties, zoals het maken van reserveringen, boeken van starttijden en het inzien van nieuwsberichten en belangrijke informatie.

Wat kunt u doen in The Duke Business app?

De ‘The Duke Business App’ brengt een aantal handige functionaliteiten bij elkaar. Het nieuws is voortaan ingedeeld in de categorieën golf, business, cuisine, suites, travel experience en automobile experience. U kunt zelf aangeven waar uw interesses liggen en ervoor kiezen hiervan pushmeldingen te ontvangen.

Daarnaast kunt u eenvoudig een starttijd of faciliteiten reserveren, inschrijven voor wedstrijden, u heeft alle documenten zoals het reglement en de Course Guide bij de hand en u kunt via de app heel gemakkelijk inloggen op de Members website.

Reserveer uw moment

Met de functie ‘Reserveren’ kunt u gemakkelijk een starttijd voor 9 of 18 holes reserveren, een aanvraag doen voor golflessen, suites, vergaderruimtes en een tafel reserveren in ons restaurant of brasserie. Na bevestiging vanuit Guest Service is uw reservering definitief.

 

Wedstrijden via E-Golf4u

Via E-Golf4u komt u op de inlogpagina om uzelf in te schrijven voor wedstrijden. Let op: hier heeft u andere inloggegevens voor nodig dan voor The Duke App. Beschikt u nog niet over deze gegevens? Neem dan contact op met Guest Service en we helpen u graag verder.

 

Documenten

Een handig overzicht van allerlei documenten, zoals onze Course Guide, de Wedstrijdkalender 2022, Local Rules, Handicap tabellen en bijvoorbeeld het kleurenbeleid van The Duke.

 

Login The Duke Club

Een handige link om eenvoudig en snel in te loggen op de Members website van The Duke Club.