Wil jij onze Members en gasten op een bijzondere manier laten genieten van een lunch, diner of een gaaf food-event op de golfbaan? Beschik jij over een goede dosis ervaring, kennis en liefde om gasten culinair te verwennen? Kom dan eens kennis maken bij The Duke Club!

Reageren voor: 31 mei 2024
Functieomschrijving

Wegens toenemende activiteiten zijn wij opzoek naar een tweede Sous-Chef. Je bent een echte duizendpoot met een goed organiserend vermogen, waarbij ervaring op hoog niveau een must is. Je bent een teamplayer en geeft leiding aan chef de parties, stagiaires en leerlingen. Daarnaast ondersteun je de Sous-Chef en Chef in de dagelijkse werkzaamheden en vervang je deze bij afwezigheid.

Wij zoeken:
Een Sous-Chef die van aanpakken weet. Je hebt oog voor detail en weet verwachtingen van gasten te overtreffen. Je bent een fanaat op het gebied van eten en hebt een liefde voor pure, lokale en exclusieve producten en weet deze met de nodige kennis en kunde te bereiden. Je krijgt een adrenaline stoot van drukte en stress, je werkt graag samen en je hebt werkervaring in een soortgelijke omgeving.

Dit ga je doen:
Je komt te werken hecht en gezellig team in een high-end omgeving. Jouw domein is de keuken. Het team wordt aangestuurd door executive Chef-kok Ruud Kuster en F&B manager SVH meester-kok Alain Alders. Met onze Operationele Chef-Kok aan de leiding, ondersteund door de Sous-Chefs en Chef de Parties met ruime ervaring.

The Duke Club is een exclusieve Members-only Business Club, gericht op de zakelijke markt en heeft één van de top 18-holes golfbanen van Nederland. 24/7 zorgen wij er met het hele team voor het best mogelijke te faciliteren voor onze Members en hun relaties. De verschillende vergaderruimtes, The Clubhouse, restaurant The Charles en The Duke Suites maken de The Duke Club uniek. Zeker in combinatie met het hoge hospitality niveau.

Wij bieden:
Wij bieden een baan waarin ondernemendheid en zelfstandigheid centraal staan met een marktconform salaris op basis van ervaring, goede arbeidsvoorwaarden en waar interne doorgroeimogelijkheden gestimuleerd worden. Bovendien zijn er goede secundaire regelingen, waaronder de mogelijkheid tot het volgen van externe opleidingen en cursussen.

Bij indiensttreding kom je te werken in een team waarnaast hard werken geregeld tijd is voor leuke activiteiten. Denk hierbij onder andere aan het behalen van je handicapbewijs, samen met collega’s golfen op onze prachtige baan en diverse bedrijfsuitjes.

Daarnaast krijg je bij ons:
| Een uitdagende functie in een dynamische en stimulerende omgeving;
| Ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling;
| Buiten het seizoen een vierdaagse werkweek;
| Vakanties tijdens de schoolvakanties mogelijk;
| Enkele feestdagen vrij;
| Reiskostenvergoeding en diner verstrekking;

Functie eisen