Wij hebben een Takeaway menu voor u beschikbaar, zorgvuldig samengesteld door onze chef. De Takeaway wordt verpakt met bereidingsinstructies. U kunt het menu een dag van tevoren tot 19:00 uur bestellen en vanaf 14:00 uur op de dag zelf ophalen.
Bestellingen voor zondag kunnen uiterlijk vrijdag voor 19:00 uur geplaatst worden.
U kunt uw bestelling plaatsen bij Guest Service.
Takeaway Menu
Voorgerechten
Rundercarpaccio met truffelcrème, Amsterdamse Pickles en pluksla
€ 16,50 per persoon
€ 22,50 per persoon inclusief supplement ganzenlever
Gemarineerde gamba’s met Oosterse noedelsalade en saffraancrème
€ 16,50 per persoon
Geserveerd met een afbakbroodje en boter
Soepen
Kreeftensoep (1 liter) met half geslagen room en 12 halve gamba’s
€ 20,00 per liter
Dubbel getrokken ossenstaartbouillon (1 liter) met ossenstaart ravioli en curryroom
€ 20,00 per liter
Tom Kha Kai soep (1 liter) met gamba’s, taugé, bosui en rode peper
€ 15,00 per liter
Erwtensoep (1 liter) met rookworst, roggebrood en katenspek
€ 15,00 per liter
Tussengerechten
Halve kreeft thermidor met venkel salade
€ 20,00 per persoon
Rouleau van ossenstaart met linzen, geroosterde meloeskes, ganzenlever krullen en eigen jus
€ 20,00 per persoon
Hoofdgerechten
Ossenhaas of tarbot met gepofte wortelsoorten, aardappeltaartje en paddenstoelen
€ 27,00 per persoon
Linguine met gamba’s, romige truffelsaus, rucola salade en Parmezaanse kaas
€ 18,00 per persoon
Dessert
Pure chocoladetaartje met rood fruit en gekarameliseerde witte chocolade crumble
€ 12,00 per persoon
Als u deze gerechten vandaag besteld, kunt u deze morgen bij ons afhalen.