Wij hebben een Takeaway menu voor u beschikbaar, zorgvuldig samengesteld door onze chef. De Takeaway wordt verpakt met bereidingsinstructies. U kunt het menu een dag van tevoren tot 19:00 uur bestellen en vanaf 14:00 uur op de dag zelf ophalen.
Bestellingen voor zondag kunnen uiterlijk vrijdag voor 19:00 uur geplaatst worden.

U kunt uw bestelling plaatsen bij Guest Service.

 

Takeaway Menu

 

Voorgerechten

Rundercarpaccio met truffelcrème, Amsterdamse Pickles en pluksla
€ 16,50 per persoon
€ 22,50 per persoon inclusief supplement ganzenlever

Gemarineerde gamba’s met Oosterse noedelsalade en saffraancrème
€ 16,50 per persoon
Geserveerd met een afbakbroodje en boter

 

Soepen

Kreeftensoep (1 liter) met half geslagen room en 12 halve gamba’s
€ 20,00 per liter

Dubbel getrokken ossenstaartbouillon (1 liter) met ossenstaart ravioli en curryroom
€ 20,00 per liter

Tom Kha Kai soep (1 liter) met gamba’s, taugé, bosui en rode peper
€ 15,00 per liter

Erwtensoep (1 liter) met rookworst, roggebrood en katenspek
€ 15,00 per liter

 

Tussengerechten

Halve kreeft thermidor met venkel salade
€ 20,00 per persoon

Rouleau van ossenstaart met linzen, geroosterde meloeskes, ganzenlever krullen en eigen jus
€ 20,00 per persoon

 

Hoofdgerechten

Ossenhaas of tarbot met gepofte wortelsoorten, aardappeltaartje en paddenstoelen
€ 27,00 per persoon

Linguine met gamba’s, romige truffelsaus, rucola salade en Parmezaanse kaas
€ 18,00 per persoon

 

Dessert

Pure chocoladetaartje met rood fruit en gekarameliseerde witte chocolade crumble
€ 12,00 per persoon

Als u deze gerechten vandaag besteld, kunt u deze morgen bij ons afhalen.