Voorgerechten

Mesclun salade met halve kreeft gemarineerde pompoen en saffraan mayonaise

€ 25,00 per persoon

 

Wildpaté met gemarineerde rode kool, vossenbessencompote en truffelcrème

€ 15,00 per persoon

 

Geserveerd met een afbakbroodje en boter

 

Soepen

Kreeftensoep met half geslagen room en 12 halve gamba’s

€ 17,50 per liter

 

Pompoen-kokos soep met gamba’s en oosterse groente garnituur

€ 15,00 per liter

 

Erwtensoep met rookworst, roggebrood en katenspek

€ 15,00 per liter

 

Hoofdgerechten

Fazantenfilet ingerold in lardo notario, zuurkool gegaard in ganzenvet,
aardappelmousseline, Gieser Wildeman en paddenstoelensaus

€ 25,00 per persoon

 

Linguine met gamba’s, romige truffelsaus, rucola salade en Parmezaanse kaas

€ 18,00 per persoon

 

Dessert

Millefeuille Montélimar

€ 12,00 per persoon

 

De takeaway wordt verpakt met bereidingsinstructies. U kunt het menu een dag van tevoren tot 19:00 uur bestellen en vanaf 14:00 uur op de dag zelf ophalen. Bestellingen voor zondag kunnen uiterlijk vrijdag voor 19:00 uur geplaatst worden.

U kunt uw bestelling plaatsen bij Guest Service.