The new and exclusive Range Rover by Niels van Roij Design

Bij The Duke Club zijn wij enorm gepassioneerd over automotive. Wij zijn daarom enorm vereerd dat we het nieuwste werk van Niels van Roij Design aan onze members hebben mogen presenteren! En dit delen we maar al te graag met u.

Niels van Roij, designer van ondermeer de nieuwe Tesla Model SB en de Breadvan Hommage, onthulde onlangs de Adventum Coupe. Dit tweedeurs model is vormgegeven op basis van ’s werelds beste SUV en is voorzien van 5.0 Supercharged V8.

In 1970 werd de eerste generatie van dit Britse iconische designwerk gelanceerd. Deze was alleen beschikbaar in tweedeurs carrosserie, tot in 1981 de eerste vierdeurs kwam. Inmiddels zit het flagship model van deze 4×4 al in de vierde generatie en is in deze generatie nooit als tweedeurs geproduceerd.

De Adventum Coupe is gebouwd door carrosseriebouwer Bas van Roomen. Aan dit met de hand geproduceerde exterieur zijn unieke, persoonlijke wensen toe te voegen. In een co-design proces met de toekomstige eigenaar worden de mooiste materialen gebruikt, zoals tweed, teak en lamswol. Het design kan zo persoonlijk gemaakt worden dat zelfs de favoriete krijtstreep uit de kostuums van de eigenaar verwerkt kan worden in het interieur.

De lancering van de Adventum Coupe is een van de vele unieke business events die bij The Duke Club georganiseerd worden. Bent u ook op zoek naar een exclusieve omgeving voor een hoogstaand business event met sublieme hospitality? Neem dan contact op met ons!