Wie is Stijn van Suntenmaartensdijk?

De komende periode gaan we coach Stijn vaker tegenkomen bij The Duke. Stijn groeide op in Baarlo, Limburg. Na zijn BSc Voeding en Gezondheid heeft hij ook zijn MSc Communication, Health and Life Sciences aan de Wageningen Universiteit afgerond. Stijn: “(Top)sport en gezondheid hebben altijd al mijn interesse gehad. Vorig jaar koos ik voor extra verdieping middels een opleiding tot Leefstijlcoach. Zelf houd ik erg van bewegen. Vroeger was dat voetbal, maar inmiddels zijn wielrennen en hardlopen mijn favoriete sporten.” 

Wat is leefstijl?

Stijn: “Leefstijl is heel breed en omvat een scala aan componenten. Denk bijvoorbeeld aan voeding, beweging, slaap, stress maar ook zingeving. Voor iedere situatie en persoon is leefstijl ook anders. Wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Daarom geloof ik ook sterk in een individuele aanpak”. 

Stap voor stap.

Stijn: “Daarbij komt dat je niet alles tegelijk hoeft aan te pakken. Sterker nog, in sommige situaties kan het beter zijn om juist maar één aspect tegelijk aan te pakken. Daarmee is het doel veel realistischer en haalbaarder. Coaching helpt om de juiste doelen te vinden en de motivatie het hoogst te houden. De persoon zelf bepaalt waaraan deze wil werken.” 

Wat gaat het Master Your Health programma inhouden?

Tot september neemt Stijn de tijd om The Duke Club beter te leren kennen. “Het ‘Master Your Health’ programma sluit uiteraard aan bij de visie en bestaande initiatieven van The Duke Club. De eerstkomende tijd staat in het teken van vormgeven en finetunen van het programma op basis van wensen van de members. Dus heeft u zelf ideeën of suggesties dan kom ik graag met u in contact!”  

Eerst gaan we proefdraaien.

Van september tot november gaat een pilotgroep van 10 members aan de slag met zijn of haar leefstijl. Deze groep gaat proefdraaien en het programma van feedback voorzien. Met alle feedback wordt het programma aangescherpt. Alles staat in het teken om straks in januari het officiële startschot te geven.  

Vragen of suggesties.

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, neem dan contact op met Stijn.