Gift pakketten

Gift Table

The Duke Gin Pakket

Een luxe pakket voor de gin liefhebber. The Duke Gin met flesjes tonic, inclusief heerlijke aromaten zoals gedroogde sinaasappel, zoethout en citroen verbena. Alle ingrediënten voor een perfecte Gin Tonic.

€ 125,-

The Duke Coffee Pakket

Met de unieke smaak van The Duke Coffee zet u een heerlijke kop koffie. In combinatie met de handgemaakte bonbons is dit een ware traktatie.

€ 60,-

The Duke Gin Wine Selection

Met dit mooie wijnpakket maakt u kennis met enkele bijzondere Spaanse wijnen, speciaal geselecteerd door onze sommelier Bram.

€ 65,-

Relatiegeschenken

Gift Table

Bubbles & Caviaar Pakket

Tijdens de feestdagen mag de Champagne niet ontbreken. Aangevuld met caviaar van onze hofleverancier worden de feestdagen nog specialer.

Caviaar 50 gram € 219,-
Caviaar 100 gram € 259,-


Culinaire beleving The Duke Cuisine

Wilt u uw relatie een culinaire avond laten ervaren dan kan dit met de speciaal hiervoor samengestelde cadeaubon. Met een diner bij The Duke Club doet u een culinaire reis cadeau.

4-gangen diner met wijnarrangement € 112,-
5-gangen diner met wijnarrangement € 130,-
6-gangen diner met wijnarrangement € 144,-


The Duke Whiskey Tasting

Deze proeverij laat u kennis maken met de vele whiskeys uit ons assortiment. U leert over de bereiding, de achtergrond en vooral ook de smaak. In combinatie met enkele heerlijke gerechten een onvergetelijke ervaring.

Inclusief 4-gangen amusediner € 80,-
Inclusief 6-gangen amusediner € 110,-

Suites

Gift Table

Bubbles & Caviaar Pakket

Ervaar de rust en ruimte bij The Duke Club. Een compleet verzorgd weekend waarin het uw gasten aan niets zal ontbreken. Naast 18 holes golf, een exclusief 4-gangen diner en een heerlijke overnachting in ons vijfsterren suite hotel.

€ 595,-