Nu de wereld steeds meer opengaat, kunnen we ook buiten Nederland weer genieten van mooie golfervaringen die u nog lang daarna zult koesteren. Geweldige reizen voor een select gezelschap van gelijkgestemden die in alle opzichten het beste van het beste zoeken én nu ook vinden.

Alleen de meest exclusieve ervaringen

Het afgelopen jaar is The Duke Club gestart met The Duke Travel Experience. The Duke Club wil met dit initiatief u als Member exclusieve en bijzondere ervaringen aanbieden die verder gaan dan een mooie golfreis alleen. Een fijne reis organiseren kunnen er meer, maar de reizen die wij voor u vorm geven, zijn werkelijk van een heel ander niveau en vergden dan ook de expertise van een professionele partner die garanderen kan dat uw beleving tot in de puntjes geperfectioneerd zal zijn.

ExperienceTravel, voor onnavolgbare Travel Experiences

Die partner heeft The Duke Club gevonden in ExperienceTravel, een gerenommeerd bedrijf in de reisbranche dat al sinds 1998 opereert en geen uitdaging uit de weg gaat. The Duke Club heeft ExperienceTravel gevraagd om programma’s uit te werken die buiten de gebaande paden treden en zelfs de verwachtingen van de meest doorgewinterde golfer overtreffen zullen. Uitgangspunt van iedere reis is vanzelfsprekend golf te gaan spelen op de meest prestigieuze courses ter wereld, waar het doorgaans niet of nauwelijks mogelijk is om er op individuele basis te boeken. Ook daar gaat ú middels ons nieuwe reisinitiatief vanaf nu mooie golfervaringen opdoen. Een verleidelijk vooruitzicht!

Golf zeker niet het enige exclusieve ingrediënt

Alles is er gedurende uw verblijf op gericht om deuren te openen die normaal gesproken gesloten blijven. Bij sterrenchefs nemen we een kijkje in de keuken, in een historisch landhuis worden we persoonlijk verwelkomd door de Landlord en in wereldwijd toonaangevende musea krijgen wij privérondleidingen ná sluitingstijd. Op die manier laat The Duke Club haar Members op aangename wijze ook kennis maken met de vele andere geneugten die een land of regio te bieden heeft.

ExperienceTravel weet wat de Member wenst

Harco van Uden is trots dat The Duke Club deze uitdaging met ExperienceTravel is aangegaan. “Ik ben zelf Member en weet als geen ander waar Members van The Duke Club naar op zoek zijn in het leven. Toen ik lid werd, leek het me leuk om naast het spelen van golf, in contact te komen met de andere Members, om hen te mogen helpen hun reizen tot onvergetelijke ervaringen te maken”, aldus van Uden.

Geen reiswens te wild

Harco: “ExperienceTravel staat bekend om maatwerk-reizen naar meer dan 120 (verre) bestemmingen wereldwijd. In de afgelopen 23 jaar hebben wij voor de moderne ontdekkingsreiziger veel bijzondere ervaringen mogen mogelijkmaken, variërend van exclusieve safarireizen met verblijf midden in de jungle, tot een geheel verzorgde wijnreis naar Argentinië. En van een ijskoude poolexpeditie zelfs helemaal op Antarctica, tot een paradijselijk weekje Malediven. Maar ook Europese citytrips of beachreizen weten wij naar een heel ander niveau te tillen dan dat reizigers doorgaans gewend zijn. Niets is bij ons op voorhand onmogelijk en we kunnen voor ieder budget wel iets moois samenstellen. Hierbij worden de persoonlijke wensen van de klant als uitgangspunt genomen, die dus zelf bepaalt hoe de reis eruit zal zien. Om de wensen en voorkeuren goed in kaart te brengen, bezoeken onze reisspecialisten cliënten desgewenst aan huis.”

Per 5 sterrenhotel op rails reizen door Zuid-Afrika

Voor 2022 heeft ExperienceTravel voor The Duke Club twee zeer verfijnde programma’s uitgewerkt. De eerste, een fantastische safari/golf reis naar Zuid-Afrika per exclusieve trein, vertrek in juni en is op zichzelf al een belevenis. Maar speciaal voor de gelegenheid zijn de oorspronkelijke route en het programma aangepast, zodat de members van The Duke Club een unieke mix van activiteiten, belevenissen en bezienswaardigheden tegemoet kunnen zien, die op individueel niveau niet te realiseren zou zijn. Een andere bijzonderheid is dat Rovos Rail zijn luxueuze wagons exclusief voor ons gezelschap in gang zal trekken en derhalve de gehele trein – een 5 sterrenhotel op rails – tot onze privé beschikking stelt.

Gaat u mee naar Schotland, bakermat van de golfsport?

De nazomer van 2022, staat de tweede reis op het programma. Ook dit is er eentje van de buitencategorie. In Schotland, waar het voor de golfsport allemaal begon, zullen wij legendarische golfcourses bespelen en kennismaken met de legendes en mythes die onlosmakelijk verbonden zijn met het ruige land. Ook hier is er weer volop aandacht voor de andere iconische belevenissen die de Schotten te bieden hebben. Een eeuwenoude whiskydistilleerderij verwelkomt ons voor een privérondleiding, we kunnen ons inlaten met de Schotse traditie van kleiduifschieten en we zijn welkom om aan te schuiven bij een subliem diner bij een Landlord in zijn idyllische landhuis.

Wij helpen u graag op weg!

“Vanwege het zeer exclusieve karakter van de reizen naar Zuid-Afrika en Schotland, is het aantal plaatsen beperkt. Wilt u dus tezamen met andere Members van The Duke Club een onvergetelijke reiservaring beleven? Wacht u dan vooral niet te lang en meld u alvast aan. Wij kijken er naar uit uw hoogste verwachtingen te overtreffen!”, benadrukt van Uden. “Maar mochten die reizen al snel volgeboekt raken, dan helpt onze enthousiaste club u graag ook uw privéreis onvergetelijk te maken. Deel daartoe met ons de wensen en voorkeuren van u en uw gezelschap en wij werken graag vrijblijvend een reis op maat voor u uit. U kunt in dat geval rechtstreeks contact met ons opnemen via 073-5482060 of neemt u gerust een kijkje op www.experiencetravel.nl