The Duke Digital Business Events

Wilt u een online congres organiseren voor een grote groep mensen? Hoe gaat u uw aandeelhoudersvergadering vormgeven, nu we fysiek niet meer bij elkaar mogen komen? En hoe maakt u van de lancering van uw nieuwe product een ervaring die voelt alsof men er in werkelijkheid bij is?

De tijd waar we in leven vraagt om een vernieuwde aanpak in bedrijfsvoering en dus ook het geven van events. Met The Duke Digital Business Events bieden wij u de mogelijkheid om zakelijke bijeenkomsten geheel online te organiseren. Zo kunnen uw zaken nog steeds dezelfde kwaliteit behouden, ook als u niet fysiek in contact met uw klanten, gasten en medewerkers kunt komen. Geheel zoals u het beoogt.

_

Professionele studio setup

Uw event wordt volledig door ons verzorgd. The Duke Club voorziet u van een ruime video locatie, waarin alle technische aspecten worden gefaciliteerd; zowel voorafgaand aan als tijdens uw event. In The Royal Duke bouwen we een studio met ten minste één camera (meer indien gewenst), perfecte verlichting en een groot scherm voor uw presentatie. Een moderator stroomlijnt het event en bepaalt wat in beeld wordt gebracht en wie er kan spreken. In de ruimte zijn vier personen toegestaan, mits de afstand van 1,5 meter wordt gehandhaafd.

_

Exclusieve entourage

De entourage voor uw zakelijke event krijgt een sfeervolle en luxueuze uitstraling. In de ruimte is mogelijkheid tot het creëren van verschillende areas. Zo kunnen wij de ruimte, indien gewenst, onder andere voorzien van een speakers chair, interview lounge en gesprekstafel. Hierdoor krijgt de kijker de ervaring van een hoogstaand event. Door middel van professionele technische ondersteuning wordt u verbonden met alle genodigden en wordt het geheel zo goed mogelijk in beeld gebracht. Naast de locatie faciliteren wij ook in het maken en verzenden van uitnodigingen voor uw gasten.

_

Gepersonaliseerde setting voor uw presentatie

Naast bovenstaande bieden wij u additionele mogelijkheden voor uw event. Zo arrangeren wij een presentator voor u van elke mogelijke klasse. Ook is er de optie om de gehele locatie te stylen, exact naar uw wens. Wilt u een unieke landingspage voor uw event? Ook dat maken wij voor u mogelijk. Met verschillende arrangementen kunt u kiezen wat u behoeft.

 

Voor elk corporate event de perfecte setting

Voor elk type event bieden wij de juiste setting. Zo heeft u voor een internationale presentatie andere wensen dan bij een spoedvergadering onder aandeelhouders. Dat nemen wij uiteraard in acht. Van de hoeveelheid camera’s en passende verlichting tot het creëren van verschillende ruimtes en sferen. Maar ook met technische wensen houden wij rekening.

_
Aandeelhoudersvergadering

Bij een belangrijke aandeelhoudersvergadering wilt u een bepaalde kwaliteit bewaken vanwege de grote belangen en vele betrokkenen. Daarom regelen wij in deze situatie een prachtige locatie met video setup en presentatie scherm, zodat u dezelfde high-end ervaring heeft als u beoogt. En een moderator die ervoor zorgt dat de videocall foutloos verloopt, met de verschillende schermen, chatfunctie en vragen en antwoorden.

_
Product lancering

Bij de lancering van uw nieuwe product wilt u dat dit product zo goed mogelijk wordt ervaren door het publiek, alsof zij er fysiek bij zijn. Wij zorgen voor een mooie entourage die perfect gestyled is voor display van het design en de features. Hier komt uitstekende verlichting bij kijken, meerdere camera’s voor verschillende standpunten, indien gewenst en ruimte om het product te demonstreren.

_
Interne meeting

Wanneer u een vergadering heeft over de beleidsvoering is het van groot belang dat hier helderheid en structuur gecreëerd wordt. Ook online wilt u deze van hoogwaardige kwaliteit voorzien. Voor een natuurlijke flow tussen fysieke sprekers en de online deelnemers, maakt onze moderator een uitgebreide vragenronde mogelijk en geeft verschillende sprekers de beurt om te praten en hun bijlagen en toevoegingen te delen.

_
Zakelijke presentatie

U wilt uw presentatie online natuurlijk zo helder en mooi mogelijk overbrengen aan uw publiek, van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als wanneer u deze offline geeft. Onze uitstekende technieken maken vloeiende overgangen tussen de spreker, de schermpresentatie en full-screen modus voor video’s mogelijk. Ook plaatsen we een gesprekstafel waar sprekers, met 1,5 meter afstand van elkaar, naderhand met de online genodigden via chat kunnen discussiëren over bepaalde onderwerpen. Zo voelt het geheel dynamisch en dichtbij.

_
Zakelijk congres

Zakelijke bijeenkomsten en congressen vergen veel organisatie en wanneer deze online plaatsvinden wilt u dezelfde kwaliteit behouden als offline. Wij verzorgen gepersonaliseerde uitnodigingen en maken een landingspage met aanvullende informatie over het event. Met een speakers chair in de studio krijgt één persoon de volledige aandacht tijdens het event. Ook maken we in de ruimte een prachtige interview lounge, waar meerdere sprekers kunnen zitten.

Zakelijke presentatie

Product lancering

Zakelijk congres

Aandeelhouders vergadering

Gewaardeerde presentatoren

Bekende spreker voor uw event

Wilt u een spreker voor uw event? Wij regelen een presentator met specifieke kenmerken en kwaliteiten, die past bij uw event. Zo hebben wij al verschillende gewaardeerde presentatoren en presentatrices binnen ons netwerk. Maar ook Nederlandse topsprekers buiten ons netwerk boeken wij voor u.