Cuisine
Takeaway menu
Per 7 januari kunt u gerechten van het onderstaande takeaway menu bestellen via Guest Service. Indien u de gerechten vandaag bestelt, kunt u deze morgen vanaf 14:00 uur bij ons afhalen. Alle gerechten zullen worden voorzien van instructies voor optimale bereidingswijze en wijze van serveren.
Voorgerechten
Rundercarpaccio met truffelcrème, Amsterdamse Pickles en pluksla
€ 16,50 per persoon
Inclusief supplement ganzenlever
€ 20,00 per persoon
Gemarineerde gamba’s met Oosterse noedelsalade en saffraancrème
€ 20,00 per persoon
Geserveerd met een afbakbroodje en boter
Soepen
Kreeftensoep (1 liter) met half geslagen room en 12 halve gamba’s
€ 20,00 per liter
Dubbel getrokken ossenstaartbouillon (1 liter) met ossenstaart ravioli en curryroom
€ 20,00 per liter
Tom Kha Kai soep (1 liter) met gamba’s, taugé, bosui en rode peper
€ 15,00 per liter
Erwtensoep (1 liter) met rookworst, roggebrood en katenspek
€ 15,00 per liter
Tussengerechten
½ Kreeft met Thermidor met venkelsalade
€ 20,00 per persoon
Rouleau van ossenstaart met linzen, geroosterde meloeskes, ganzenlever krullen en eigen jus
€ 20,00 per persoon
Hoofdgerechten
Ossenhaas of tarbot met gepofte wortelsoorten, aardappeltaartje en paddenstoelen
€ 27,00 per persoon
Linguine met gamba’s, romige truffelsaus, rucola salade en Parmezaanse kaas
€ 18,00 per persoon
Dessert
Pure chocoladetaartje met rood fruit en gekarameliseerde witte chocolade crumble
€ 12,00 per persoon