Kerst is een bijzonder feest waarbij we samenkomen met onze dierbaren. The Duke Club zal tijdens de feestdagen een magische plek zijn, waar u zich kunt wanen in winterse kerstsferen. Maak de mooiste herinneringen om het jaar mee af te sluiten, samen met The Duke Club.

‘a Delicious Christmas Journey’ Suite Arrangement

Uw dierbaren om u heen, zacht kaarslicht en culinair genieten aan een mooi gedekte tafel. Schrijf uw eigen kerstverhaal bij The Duke Club. Wij heten u van harte welkom op kerstavond, eerste of tweede kerstdag bij The Duke. Geniet van een bijzonder kerstdiner samengesteld door onze Chef du Cuisine, Remco Henkes.
Maak uw feestdagen extra bijzonder door een verblijf in onze charmante en feestelijk aangeklede suites in kerstsferen. Elke kamer is stijlvol en uniek, net als onze members. Geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt met producten uit de regio.
 

Days at The Duke Club

Uw dierbaren om u heen, zacht kaarslicht en culinair genieten aan een mooi gedekte tafel. Schrijf uw eigen kerstverhaal bij The Duke Club. Creëer nieuwe tradities en omarm onze warme gastvrijheid. Wij heten u van harte welkom op kerstavond, eerste of tweede kerstdag bij The Duke Club. Geniet van een bijzonder kerstlunch of diner samengesteld door onze Chef du Cuisine, Remco Henkes.
 

New Year’s Eve

Oudejaarsavond is een van de meest magische momenten van het jaar. The Duke Club verzorgt een onvergetelijk oudejaarsdiner. Wij bieden u een fantastische locatie voor een uitgebreide oudejaarsavond samen met uw vrienden en familie, waarbij u samen nieuwe herinneringen creëert. Met gasten in de lobby, de lounge en The Royal Duke danst u samen onder het genot van een glas champagne met oliebollen het jaar 2022 in.
‘A sparkling start to new beginnings’
 

New Year’s Eve Suite Arrangement

Wilt u deze spectaculaire avond bij The Duke afsluiten om aansluitend ontspannen te beginnen op de eerste dag in 2022? Geniet van een uitgebreid nieuwjaarsontbijt, een ronde op de 18-holes Championship course of een mooie frisse wandeling in natuurgebied de Maashorst.
 

New Year’s Day Lunch

‘The Perfect way to celebrate the first day of  2022”
Na alle festiviteiten van oudejaarsavond kunt u ontspannen met uw gezin genieten van een nieuwjaarslunch in ons restaurant. Onze Chef du Cuisine Remco Henkes en zijn getalenteerde brigade stellen ene gastronomische driegangenlunch voor u samen.
 

Christmas Takeaway

Wilt u kerst vieren in uw eigen huiselijk sferen? The Duke Club stelt speciaal voor u een Christmas takeaway menu samen. U kunt thuis genieten van een luxe feestmaal met uw familie, zonder zelf uren in de keuken te hoeven staan. Zo heeft u meer tijd voor elkaar én een heerlijk kerstdiner.
 

Merry Business Events

Wilt u een zakelijk event organiseren voor uw bedrijf? The Duke Club creëert een bijzondere avond voor u en uw genodigden, waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Van een feestelijk kerstdiner tot een intiem huiskamerconcert. Aan al uw wensen wordt gehoor gegeven. Er is bovendien de mogelijkheid om u en uw genodigden van een overnachting te voorzien, zodat u de avond ontspannen kunt afsluiten.
 

Business Celebrations

The Duke Business Celebrations brengt het kerstgevoel naar uw bedrijf. Onze koks voorzien u van een geheel verzorgd kerstdiner op locatie. Met deze cateringservice worden de meest feestelijke culinaire gerechten ter plekke voor u opgemaakt. Laat uw bedrijf verwennen op hoogstaand niveau, volledig naar uw wensen.
 

The Duke Christmas Gifts

Vanaf 22 oktober is The Duke Christmas Shop geopend, waar u mooie geschenken vindt voor uw dierbaren en zakenrelaties. Van seasonal producten tot onze eigen collectie van The Duke Choices. Zo hebben we exclusieve champagnepakketten als ook The Duke Gin pakketten om uit te kiezen, bijvoorbeeld. Of geef een overnachting bij The Duke Suites cadeau.